1. Program / Schedule

Friday			
Start			End
	Arriving of the clubs	15.00 p.m.	18.30p.m.
16h.00 p.m	Possibility of practice	16.00 p.m.	18.30 p.m.
18h.30 p.m.	Teams Captains Meeting	18.30 p.m	19.30 p.m.
20h.00 p.m.	Banquet and Opening Cerimony	22.00 p.m	22.00
Saturday		•	•
8.30 a.m.	Practice Men and Women (AB-CD)	30 min.	09.15 a.m.
09.15 a.m.	2x36 arrows (AB-CD)	03.00 hr	12.15 p.m.
12.30 a.m.	Lunch		14. p.m.
14h.00 p.m.	Start Main Tournament		
14h.00 p.m.	1st matches Club teams W & M	25 min	14.25 p.m.
14h.25 p.m.	2 nd matches Club teams W & M	25 min	14.50 p.m.
14h.50 p.m.	3 rd matches Club teams W & M	25 min	15.15 p.m.
15h.15 p.m.	15 minutes break	15 min	15.30 p.m.
15h.30 p.m.	Start Secondary Tournament		
15h.30 p.m.	1st matches Club teams W & M	25 min	15.55 p.m.
15h.55 p.m.	2 nd matches Club teams W & M	25 min	16.20 p.m.
16h.20 p.m.	3 rd matches Club teams W & M	25 min	16.45 p.m.
Sunday			
08.30 a.m.	Practice SecondaryTournament	30 min	09.15 a.m.
09h.15 a.m.	Start Secondary Tournament		
09.15 a.m.	1st ranking group matches Club teams M&W	25 min	09.40 a.m.
09h.40 a.m.	2 nd ranking group matches Club teams M&W	25 min	10.05 a.m.
10h.15 a.m.	Practice MainTournament	30 min	11.00 a.m.
11h.00 a.m.	Start Main Tournament		
11h.00 a.m.	1st ranking group matches Club teams M&W	25 min	11.25 a.m.
11h.25 a.m.	2 nd ranking group matches Club teams M&W	25 min	11.50 a.m.
11h.50 a.m.	Finals 1 st place Club teams W & M	25 min	12.15p.m.
12h.15 p.m.	Award Ceremony	45 min	13.00 p.m
13h.00 p.m.	Lunch		